Løse nettleser- og tilkoblingsproblemer

Dette problemet kan skyldes et trusselelement på datamaskinen. Vi anbefaler at du kjører et søk med Norton Power Eraser for å løse problemet. Starte datamaskinen på nytt i sikkermodus, og kjør Norton Power Eraser.

TRINN 1

Kjør Norton Autofix-verktøyet

1. Start Norton.

2. I hovedvinduet, klikk på Hjelp, og velg Få støtte.

Norton Autofix vil automatisk sjekke for, og fikse, problemer med installeringen av Norton-produktet og tjenester som ikke kjører optimalt på datamaskinen din.

3. Klikk på Lukk.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Starte datamaskinen i sikkermodus med nettverkstilkobling

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I Systemkonfigurasjon -vinduet under Oppstart -fanen, velger du Sikker oppstart og Nettverk.

I Windows XP: I Systemkonfigurasjonsverktøy -vinduet, under BOOT.INI -fanen, velger du /SAFEBOOT og Nettverk.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter nå på nytt i sikkermodus med nettverkstilkobling.

TRINN 3

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på Skrivebord, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. Klikk på Innstillinger.

7. Klikk på Konfigurer under Innstillinger for nettverksproxy.

8. Klikk på Bruk standardinnstillinger ved siden av Innstillinger.

9. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

10. Klikk på OK.

11. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

12. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

13. Vent til søket er fullført.

TRINN 4

Start datamaskinen på nytt i normalmodus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, fjerner du merket for Sikker oppstart.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjonsverktøy, under BOOT.INI -fanen, fjerner du merket /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i normal modus. Dette kan ta flere minutter.

Hva hvis dette ikke fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73924770_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017