Om siden Kontoinnstillinger

På siden Kontoinnstillinger finner du informasjon om Norton-kontoen.

Du kan gjøre følgende:

• Vise og endre abonnementsinnstillingene

• Vise og oppdatere personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer

• Endre passord for Norton-kontoen

• Vise og oppdatere betalingsinformasjon som betalingsadresse, betalingsmåte og bankopplysninger

• Angi innstillinger

• Vise bestillingshistorikken og bestillingsoversikten over alle Norton-tjenestene du har kjøpt

Du har tilgang til følgende deler på siden Kontoinnstillinger :

Abonnementer

Du kan vise listen over alle Norton-tjenester som er registrert på din Norton-konto og endre innstillingene for automatisk fornying.

Du kan bruke AV/PÅ -bryteren ved siden av Automatisk fornying for å aktivere Automatisk fornying for Norton-abonnementene dine.

Symantec anbefaler at du beholder alternativet Tjeneste for automatisk fornying på. Hvis abonnementet ditt på Norton-tjenesten inkluderer Norton Virus Protection Promise og du deaktiverer Nortons tjeneste for automatisk fornying, vil du ikke lenger motta Norton Virus Protection Promise og andre fordeler tilknyttet dette.

Du kan angi alternativer for automatisk fornying for Norton-abonnementet. Denne tjenesten sørger for at oppdateringer og beskyttelsen holdes vedlike år etter år. Hvis du vil ha informasjon om Automatisk fornying, Om Nortons tjeneste for automatisk fornying

Personlige opplysninger

Her kan du vise og oppdatere kontoinformasjonen din.

Du kan oppdatere den registrerte e-postadressen, passordet for Norton-kontoen, samt navn og adresse. I tillegg kan du angi e-postinnstillinger og konfigurere tofaktorgodkjenning for å sikre Norton-kontoen.

Hvis du vil vite mer om tofaktorgodkjenning, ser du Tofaktorgodkjenning for Norton-kontoen.

Betalingsinformasjon

Her kan du se og endre betalingsopplysningene.

Du kan se og endre betalingsadresse og betalingsalternativer som kredittkortdetaljer, debetkortdetaljer og nettbankdetaljer.

Bestillingsdetaljer

Her kan du se bestillingshistorikken til Norton-kjøpet.

Du kan se informasjon om bestillingsdato, bestillingsnummer og bestillingsstatus for hver av Norton-tjenestene du har kjøpt. Du kan klikke på bestillingsnummeret for å vise bestillingsoversikten og skrive ut faktura.

Du kan også velge å avbestille en bestilling eller lagre en nettbestilling. Hvis du ikke har bekreftet bestillingen, vises bestillingsdetaljene på siden Abonnementer. Etter at du har bekreftet bestillingen, vises den i loggen.

Hvis du ser meldingen Norton-bestillingen krever din oppmerksomhet når du logger på Norton, klikk her.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73858085_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 12/04/2017