Slik overfører du Norton-tjenesten il en ny enhet

Norton-abonnementet gir deg et begrenset antall lisenser, så du kan installere Norton på forskjellige enheter. Hvis du har brukt opp lisensene dine kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å kunne installere på en ny enhet. Følg instruksjonene nedenfor for å overføre en lisens så du kan installere Norton på en ny enhet.

Overføre Norton-lisensen

1. Logg på Norton-kontoen.

2. På siden Enheter identifiserer du enheten du ikke lenger vil beskytte.

Enheten må vises med en grønn status. Hvis enheten du ikke lenger bruker, vises med en rød eller oransje status, kan du fjerne enheten fra Norton-kontoen og frigjøre en lisens. Hvis du vil vite mer, leser du Fjerne en enhet fra Norton-kontoen.

3. Klikk på ellipse-ikonet under enheten du vil fjerne.

4. Klikk på Administrer lisens i menyen som dukker opp.

5. Gå til siden Administrer enhet og gjør følgende.

• Klikk på enhetens navn.

• Under Hva vil du gjøre klikker du på Fjerne Norton.

• Klikk på Neste.

6. Hvis vinduet Fjerne Norton åpnes, klikker du på Ja.

7. På siden som åpnes, klikker du på Installer nå.

8. Gå til siden Installer på en ny enhet og velg ett av følgende:

• Klikk på Last ned for å installere Norton på den gjeldende enheten.

• Hvis du vil installere Norton på en annen enhet, klikker du på Send kobling.

9. Klikk på Neste.

10. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet på vårt fellesskapsforum. Se løsninger fra brukere om å overføre Norton på Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73856951_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 15/04/2017