Du kan overføre Norton-beskyttelsen fra én enhet til en annen.

Norton-medlemskapet kommer med et begrenset antall lisenser for å beskytte flere enheter. Hvis du har brukt opp lisensene, kan du overføre en lisens fra en ubrukt enhet for å installere den på en annen enhet. Hvis du vil sjekke om du har igjen lisenser i abonnementet, kan du lese Finne lisensene som er igjen i abonnementet.

Video: How to transfer your Norton protection

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73856951
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 14/09/2020