Passordet for Norton-kontoen er endret uten at du har bedt om det

Hvis du har mottatt enn melding om at Norton-kontopassordet har blitt endret, men at endringen ikke var autorisert, tilbakestiller du passordet ditt øyeblikkelig og kontakter Norton brukerstøtte.

Tilbakestill Norton-kontopassordet

1. Gå til siden Har du glemt passordet i Norton-kontoen.

2. Oppgi e-postadressen som ble brukt ved kjøp eller opprettelse av Norton-kontoen.

3. Klikk på Fortsett.

4. Du får snart tilsendt en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet.

Meldingen blir sendt fra norton@symantec.com.

Kontakt Nortons støtteavdeling

• Da vi ønsker å bidra til at kontoen din er sikker og informasjonen er korrekt, må vi samle inn noen detaljer for å se nærmere på saken. Kontakt Norton Support for å sende inn mer informasjon om dette problemet.

Norton-kontorelaterte e-poster kommer vanligvis fra norton@symantec.com, og har koblinger som peker til Norton.com- eller Symantec.com-sider. Hvis du mistenker at e-posten ikke er ekte, unngå å klikke på linkene i e-posten og følg kun instruksjonene gitt i dette dokumentet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73845231_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Mac OS X, Windows
Sist endret: 04/09/2017