Starte Norton-produktet

Etter at du har installert Norton-produktet, kan det være at du må åpne produktet for å kontrollere sikkerhetsstatusen eller utføre en oppgave. Du åpner et Norton-produkt på en av følgende måter.

• Åpne fra ikonet i systemstatusfeltet

• Åpne fra Start-menyen i Windows

Åpne Norton-produktet fra ikonet i systemstatusfeltet

• Hvis Norton-produktet kjører på datamaskinen, vises et ikon i systemstatusfeltet i Windows. Hvis du ikke ser ikonet, kan det være skjult. Du kan klikke på pil-knappen for å vise de skjulte ikonene i systemstatusfeltet.

Åpne Norton-produktet fra Start-menyen i Windows

1. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• For Windows 8.1/10: Klikk på Start-knappen, og så på Apper eller Alle apper

• Windows 7 og Vista: Klikk på Start-knappen og deretter på Alle programmer.

• Windows XP: Klikk på Start > Alle programmer.

2. Klikk på Norton-produktmappen, og klikk deretter på produktikonet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73845050_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/06/2016