Logge av og på Norton Password Manager

Norton Password Manager ber deg om å logge på hvelvet ved starten av hver Windows-brukerøkt. Du kan konfigurere Norton Password Manager slik at du automatisk logges av hvelvet etter en angitt inaktiv tidsperiode. Du må skrive inn hvelvpassordet på nytt for å fortsette å bruke Norton Password Manager.

Du bør logge av hvelvet når du ikke er i nærheten av datamaskinen, for å sikre Password Manager-dataene dine. Hvis du vil aktivere automatisk avlogging fra hvelvet, klikker du på Innstillinger > Sikkerhet i hovedvinduet, og velger Lukk hvelvet etter time minutter med inaktivitet. Hvis du vil aktivere automatisk avlogging på Android og i iOS, trykker du på App-knappen > Innstillinger > Hvelv > Automatisk lås, og velger intervallet for automatisk lås.

Hvis du vil logge helt ut av Norton Password Manager, klikker du på e-postadressen din i hovedvinduet for Norton Password Manager, og klikker deretter på Logg av Norton-konto.

Hvis du vil logge av hvelvet på Android eller i iOS, trykker du på App-knappen og deretter på Lukk hvelv. Hvis du vil logge deg helt ut av Norton Password Manager, trykker du på Logg av i appens hovedvindu. Du kan også logge av Password Manager ved å trykke på App-knappen > Innstillinger > Konto > Logg av.

Du må logge på Norton Password Manager for å kunne vise og redigere konfidensielle data.

Slik logger du på skyhvelvet fra Norton-verktøylinjen

1. Start nettleseren.

2. Norton-verktøylinjen klikker du på alternativet HVELVET ER LUKKET.

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen i vinduet Logg på eller opprett konto for å logge på Password Manager.

4. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

5. Klikk på Åpne.

Slik logger du av skyhvelvet fra Norton-verktøylinjen

1. Start nettleseren

2. Norton-verktøylinjen klikker du på HVELVET ER ÅPENT, og flytter gliderbryteren nederst i vinduet til høyre.

Du kan også lukke hvelvet med gliderbryteren i hovedvinduet til Norton Password Manager.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2018