Logge på og av Identity Safe

Norton Identity Safe ber deg om å logge på hvelvet ditt i begynnelsen av hver Windows-brukerøkt. Du kan konfigurere Norton Identity Safe til å logge deg ut av hvelvet ditt etter en spesifisert tidsperiode som inaktiv. Du må skrive inn hvelvpassordet på nytt for å fortsette å bruke Norton Identity Safe.

For å sikre Identity Safe-data bør du logge deg ut av hvelvet hver gang du ikke er ved enheten din. Hvis du vil aktivere automatisk avlogging fra hvelvet, klikker du på Innstillinger > Sikkerhet i hovedvinduet, og velger Lukk hvelvet etter time minutter inaktivitet. Hvis du vil aktivere automatisk avlogging på Android og i iOS, trykker du på App-knappen > Innstillinger > Hvelv > Automatisk lås, og velger intervallet for automatisk lås.

Hvis du vil logge helt ut av Norton Identity Safe, klikker du på e-postadressen din i hovedvinduet for Norton Identity Safe, og klikker deretter på Logg av Norton-konto.

Hvis du vil logge av hvelvet på Android eller i iOS, trykker du på App-knappen og deretter på Lukk hvelv. Hvis du vil logge deg helt ut av Norton Identity Safe, trykker du på Logg ut i appens hovedvindu. Du kan også logge av Identity Safe ved å trykke på App-knappen > Innstillinger > Konto > Logg av.

Du må være logget på Identity Safe for å kunne vise og redigere konfidensielle data.

Slik logger du deg på skyhvelvet fra Norton-verktøylinjen:

1. Start nettleseren.

2. Norton-verktøylinjen klikker du på alternativet HVELVET ER LUKKET.

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-posten og passordet for Norton-kontoen for å logge på Identity Safe i vinduet Logg på eller opprett konto.

4. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn passordet til skyhvelvet ditt.

5. Klikk på Åpne.

Slik logger du deg av skyhvelvet fra Norton-verktøylinjen:

1. Start nettleseren

2. Norton-verktøylinjen klikker du på HVELVET ER ÅPENT, og flytter gliderbryteren nederst i vinduet til høyre.

Du kan også lukke hvelvet med gliderbryteren i hovedvinduet til Norton Identity Safe.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73785935_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015