Åpne hvelv

Hvis du ikke har en gyldig Identity Safe-profil, kan du klikke på koblingen Konfigurere Identity Safe i vinduet Logg på Identity Safe, og opprette en profil.

Du kan lagre og håndtere personlige opplysninger, som kredittkortdetaljer, med det skyhvelvet.

Du må konfigurere Identity Safe før du kan logge på Identity Safe-hvelvet.

Vinduet Åpne hvelv har følgende alternativer:

Konfigurere Identity Safe

Her oppretter du et Identity Safe-hvelv og lagrer Identity Safe-data.

Når du klikker på koblingen Konfigurere Identity Safe, vises vinduet Norton Identity Safe. Du må klikke på Neste for å konfigurere Norton Identity Safe-kontoen.

Logg på Norton Account

Med dette alternativet kan du logge deg på Norton Account.

Du må logge på Norton-kontoen for å opprette skyhvelv.

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Logge på og av Identity Safe

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73783622_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013