Logg på Norton-kontoen

I Identity Safe kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du må logge på Norton-kontoen for å opprette et skyhvelv. Identity Safe-data lagres på Internett gjennom Norton-kontoen. Du kan også få tilgang til andre skyhvelv som er tilknyttet ulike Norton Account-kontoer ved hjelp av vinduet Logg på Norton Account.

Du kan bare opprette ett skyhvelv for en Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton Account, kan du logge på med påloggingsopplysningene dine.

Du finner følgende alternativer i vinduet Logg på Norton Account :

E-postadresse

Oppgi e-postadressen du brukte til å opprette Norton Account.

Passord

Oppgi passordet du brukte til å opprette Norton Account.

Husk passord

Gir deg tilgang til Norton Account selv etter at du har startet datamaskinen på nytt eller logget av datamaskinen.

Alternativet er avmerket som standard.

Logg på

Lar deg logge på Norton Account.

Du må logge på Norton-kontoen for å opprette et skyhvelv.

Glemt passordet

Med dette alternativet kan du få tak i Norton Account-passordet.

Hvis du glemmer Norton Account-passordet, kan du få et midlertidig passord ved å klikke på koblingen Har du glemt passordet?. Du må bruke den samme e-postadressen som du oppga da du opprettet din Norton Account. Symantec sender et midlertidig passord til e-postadressen. Du må tilbakestille passordet etter at du har logget deg på Norton Account.

Opprett en ny konto

Opprett en ny Norton Account.

Opprette din Norton-konto

Logge på og av Identity Safe

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73760847_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013