Slå ekstern håndtering på eller av

Med funksjonen Ekstern håndtering kan du håndtere Norton-produktet fra Norton-kontoen. Når du slår på Ekstern håndtering, kan du se informasjon om Norton-produktet og løse noen sikkerhetsproblemer på enheten.

Når alternativet Ekstern håndtering er slått på, sender Norton-produktet informasjon om Norton-produktene dine til Norton-kontoen. Når dette alternativet er slått av, publiserer ikke Norton-produktet noen av detaljene.

Alternativet Ekstern håndtering er som standard deaktivert.

I noen tilfeller blir du bedt om å oppgi Norton-kontopassordet når du slår på Ekstern håndtering.

Slå ekstern håndtering på eller av

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Flytt På/av -bryteren til eller Av i raden Ekstern håndtering.

4. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73675139_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016