Slå på Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare

Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare gir bedre sikkerhet ved oppstartssekvensen når du starter datamaskinen. Dette sikrer bedre beskyttelse ved å kjøre alle nødvendige komponenter i Norton som trengs for å blokkere skadelig programvare ved oppstart.

Dette alternativet er bare tilgjengelig i Windows 8 og nyere.

Slå Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadeprogrammer på eller av

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Automatisk beskyttelse i innstillingsvinduet for Antivirus.

4. Flytt På/av -bryteren til eller Av i raden Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadeprogrammer.

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73596206_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017