Slå tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare av og på

Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare gir bedre sikkerhet ved oppstartssekvensen når du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre beskyttelse, fordi det kjører alle nødvendige komponenter i Norton Business Suite som trengs for å blokkere skadelig programvare ved oppstart.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 8 og nyere.

Slik slår du tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare av og på

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Automatisk beskyttelse i innstillingsvinduet for Antivirus.

4. I raden Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil slå på Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare, flytter du Av/på -bryteren mot venstre til .

• Hvis du vil slå av Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare, flytter du Av/på -bryteren mot høyre til Av.

5. I vinduet Innstillinger, klikk på Bruk, og klikk deretter på Lukk.

Om Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare

Aktiver oppstartsbeskyttelse

Om å holde datamaskinen trygg

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.