Om Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare

Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare gir bedre sikkerhet når du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre sikkerhet, fordi det kjører alle nødvendige komponenter i Norton Business Suite som trengs for å blokkere skadelig programvare ved oppstart.

Du deaktiverer tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare ved å gå til hovedvinduet i Norton Business Suite og klikke på Innstillinger > Antivirus > Automatisk beskyttelse > Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare > Av. Symantec anbefaler at du beholder dette alternativet aktivert for bedre beskyttelse.

Dette alternativet er som standard aktivert.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 8 og nyere.

Slå tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare av og på

Aktiver oppstartsbeskyttelse

Om å holde datamaskinen trygg

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73596194_N360_Business_CC_2014_no_no