Mislykket konfigurering av Norton-sikkerhetskopiering på grunn av manglende lagringsplass

Norton tilbyr 25 GB med nettbasert lagring for hver Norton-nøkkel. Produktet må aktiveres før du kan bruke funksjonen Sikkerhetskopiering i skyen. Første gang du konfigurerer Sikkerhetskopiering i skyen må du logge på kontoen din. Vinduet Konfigurering mislykket vises hvis forsøket på å aktivere nettbasert lagring mislykkes.

Før du aktiverer nettbasert lagring:

• Sørg for at datamaskinen er tilkoblet Internett.

• Kontroller om produktet alt er registrert for en annen Norton-konto. Hvis ja, klikker du på Prøv på nytt og logger på med Norton-kontoen produktet er registrert for.

• Sjekk tilgjengelig skylagringsplass. Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du kjøpe mer.

Du kan dele skylagringsplassen du er tilordnet via Norton-kontoen, med alle datamaskinene dine. Du kan for eksempel ha to datamaskiner med Norton-produktet intallert, som er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med nettbasert lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer skylagring for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Den nettbaserte lagringen varierer basert på de forskjellige abonnementsplanene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73596013
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/08/2021