Tøm fil-IDer som utelates ved søk

Når du kjører et søk, utelukker Norton filene som er lagt til i Søkeutelatelser. Hvis du vil at Norton skal søke i alle filene på datamaskinen, må du fjerne fil-IDene.

Fjerne IDene til filer som utelates under søk

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

3. Klikk på fanen Søk og risikoer i vinduet Antivirus-innstillinger.

4. Under Utelatelser / Lav risiko i raden Tøm fil-IDer som utelates ved søk, klikker du på Fjern alle.

5. I Advarsel -vinduet klikker du på Ja.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73585683_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018