Tømme ID-ene til filer som utelates ved søk

Norton markerer alle klarerte filer med klareringsnivåene Klarert og Godt. Hvis en fil får klareringen Klarert eller Godt, søker ikke Norton gjennom filen igjen. Dette kan gjøre at søket til Norton-produktet går raskere på datamaskinen.

Norton utelater filer med klareringsnivå Klarert og Godt fra søk. Hvis du imidlertid vil at Norton skal søke gjennom alle filene på datamaskinen, må du fjerne omdømmeinformasjonen for utelatte filer.

Når du tømmer ID-ene til filer som utelates ved søk, kan det ta lengre tid å fullføre søket.

Tømme ID-ene til filer som utelates ved søk

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Søk og risikoer i vinduet Antivirus-innstillinger.

4. Under Utelatelser / Lav risiko i raden Tøm fil-IDer som utelates ved søk, klikker du på Fjern alle.

5. I Advarsel -vinduet klikker du på Ja.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73585683_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/06/2017