Tømme IDene til filer som utelates ved søk

Norton Business Suite markerer alle klarerte filer med klareringsnivåene Klarert og Godt. Hvis en fil får klareringen Klarert eller Godt, søker ikke Norton Business Suite gjennom filen igjen. Dette kan gjøre at Norton Business Suite-søket går raskere.

Hvis du imidlertid vil at Norton Business Suite skal søke gjennom alle filene på datamaskinen, må du fjerne omdømmeinformasjonen for utelatte filer.

Når du tømmer IDene til filer som utelates ved søk, kan det ta lengre tid å fullføre søket.

Norton Business Suite utelater filer med klareringsnivå Klarert og Godt fra søk. Hvis du imidlertid vil at Norton Business Suite skal søke gjennom alle filene på datamaskinen, må du fjerne omdømmeinformasjonen for utelatte filer.

Slik tømmer du IDene til filer som utelates ved søk

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Søk og risikoer i vinduet Antivirus-innstillinger.

4. Under Utelatelser / Lav risiko i raden Tøm fil-IDer som utelates ved søk, klikker du på Fjern alle.

5. I Advarsel -vinduet klikker du på Ja.

6. I Innstillinger -vinduet klikker du på Lukk.

Om å tømme fil-IDer som utelates ved søk

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73585683_N360_Business_CC_2014_no_no