Om å tømme fil-IDer som utelates ved søk

Norton Business Suite gir deg informasjon om påliteligheten til alle programmer og prosesser som kjører på datamaskinen. Norton Insight-vinduet hjelper deg med å oppdage mistenkelige eller sårbare filer på datamaskinen, ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Norton Business Suite gir omdømmeinformasjon som klareringsnivå, utbredelse og stabilitet for hvert program og hver prosess det har gjennomsøkt. Norton Business Suite lagrer omdømmeinformasjon for alle gjennomsøkte filer.

Alle klarerte og godkjente filer får klareringsnivåene Klarert og Godt. Hvis noen av de gjennomsøkte filene er mistenkelige eller sårbare, gir Norton Business Suite dem klareringsnivået Farlig eller Dårlig.

Norton Business Suite utelater konstant filer med klareringsnivå Klarert og Godt fra søk. Hvis du imidlertid vil at Norton Business Suite skal søke gjennom alle filene på datamaskinen, må du fjerne hash-fil-IDer for utelatte filer.

Når du utelater en trussel som er klassifisert som dette ut fra omdømme, legger ikke Norton Business Suite inn signaturen til den utelatte trusselen i vinduet Signaturutelatelser. Dette er fordi omdømmebaserte trusler utelates basert på hash-verdi. Med funksjonen Tømme IDene til filer som utelates ved søk kan du tømme listen med hash-fil-IDer.

Slik tømmer du hash-fil-IDer til filer som utelates fra søk. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Innstillinger > AntiVirus > Søk og risikoer > Utelatelser / Lav risiko > Tøm fil-IDer som utelates ved søk > Fjern alle.

Tømme IDene til filer som utelates ved søk

Utelate sikkerhetstrusler fra søk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73585230_N360_Business_CC_2014_no_no