Støttede filtyper til sikkerhetskopiering

Sikkerhetskopiering finner, kategoriserer og sikkerhetskopierer filer opprettet i de fleste programmene som brukes på datamaskiner.

Følgende liste viser noen av filtypene som finnes i hver filkategori for sikkerhetskopiering:

Bilder

Denne kategorien inkluderer, men er ikke begrenset til: JPEG- og JIFF-bilder (.jpg, .jpeg, .jpe, .jP2, .j2k, .j2c, .jpf); Graphic Interchange Format-bildefiler (.gif); Bitmap Graphics-filer (.bmp, .pct); Tagged Image Format-filer (.tif, .tiff); Adobe PhotoDeluxe-bilder (.pdd); Windows Metafile (.wmf); Portable (Public) Network Graphic-filer (.png); Photoshop-filer (.psd); Macintosh Quickdraw/PICT Drawing-filer (.pict); Encapsulated PostScript-filer (.eps); MS Foxpro Screenfiler (.sct); Run Length Encoded Bitmap-filer (.rle); Device-Independent Bitmap Graphic-filer (.dib); Borland JBuilder Project-filer (.jpx); Japan Picture Format-filer (.jpc); Image Alchemy HSI Temporary Raw Bitmap-filer (.raw); Pixar Picture-filer (.pxr); CAD-filer (.vda); Pixar Picture File (.pxr); TARGA-fil (.tga); Adobe Illustrator Vector Graphic (.ai); Kodak Photo CD (.pcd); Kodak RAW Bitmap Image (.kdc); Adobe InDesign Document (.indd); Paint Shop Pro Image (.psp); Corel Vector Graphic Drawing (.cdr) og Targa Bitmap-filer (.icb, .vst).

Musikk

Denne kategorien omfatter, men er ikke begrenset til: .MPEG Audio Stream, Layer III (.mp3); MPEG-4 videofil (.mp4); MPEG-4 Audio Layer (.m4a); Apple Protected AAC File (.m4p); Real Networks RealMedia Streaming Media (.ra); RealMedia Streaming Media (.rm); RealMedia Metafile (.ram); MIDI-fil (.rmi); Microsoft Windows Media lydfil (.wma); MPEG-2 Advanced Audio Coding File (.aac); Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format (.ape); Free Lossless Audio Codec (.flac); Waveform Audio (.wav); MP3 Playlist File (.m3u); Musical Instrument Digital Interface MIDI Sound (.mid; .midi); Fast Tracker 2 Extended Module (.xm); ScreamTracker v3 lydfil (.s3m); MPEG Audio Stream, Layer I (.mp1); Windows Media Player Playlist (.wpl); Playlist (.pls); Audio Codec 3 File (.a3c); Audio Interchange File Format ( .aif, .aifc, .aiff) og MPEG Audio Stream, Layer II (.mp2).

Økonomiske filer

Denne kategorien inkluderer, men er ikke begrenset til: Microsoft Money-filer (.mny, .mn1, .mn2, .mn3, .mn4, .mn5, .mn6, .mn7, .mn8, .mn9, .mn10, .mn11, .mn12, .mn13, .mn14, .mn15, .mbf); TurboTax Tax Return-filer (.tax); H&R Tax Return-filer (.t01, .t02, .t03, .t04, .t05, .t06); TaxACT-filer (.ta0, .ta1, .ta2, .ta3, .ta4, .ta5, .ta8, .ta9); QuickBooks-filer (.qba, .qbb, .qbi, .qbw, .qbx, .qph, .qdf, .qdb, .qif, .qsd, .qel, .qph, q00, q01, .q02, .q03, .q04, .q05, .Q98); Olicom Fax-filer (.ofx); Quicken Data-fil (.qdt); Simply Accounting-fil (.sdb) og Open Financial Connectivity-filer (.ofc).

Video

Denne kategorien inkluderer, men er ikke begrenset til: Microsoft Windows Media-filer (.wmv); Apple QuickTime Video Clip-filer (.mov); MPEG 1 System Stream-filer (.mpg, .mpeg); Macromedia Flash Format-filer (.swf); Audio Video Interleave-filer (.avi); MS Advanced Streaming Format-filer (.asf); Beijer E-Designer-files (.mpa); MPEG Movie Clip-filer (.mpe); MPEG-4 Video-filer (.m4v); Digital Video-fil (.dv); Ogg Vorbis Compressed Video-fil (.ogm); Open Media Format-fil (.omf); MPEG-1 Video-fil (.m1v); MPEG-2 Program Stream Format-fil (.m2p); MPEG-2 Video Only-fil (.m2v); QuickTime Movie (.moov); MPEG-1 Video-fil (.mpv); QuickTime Movie (.qt); VDOScript-fil (.vdo) og DVD Video Movie-fil (.vob).

Office-dokumenter

Denne kategorien omfatter, men er ikke begrenset til: Microsoft Word -dokumenter og -maler (.doc, .dot); Microsoft Excel-regneark og -maler (.xls, .xlt, .xlam); Microsoft PowerPoint-presentasjoner og -lysbildefremvisninger (.ppt, .pps); Microsoft Project-filer (.mpp); Adobe Acrobat-filer (.pdf); Tekstfiler (.txt); PostScript-filer (.ps); HyperText Markup Language-filer (.htm, .html); Microsoft HTML-dokumenter (.mht); WildTangent .PNG-filer (.wpg); kommadelte variable tekstfiler (.csv) og WordPerfect PC Suite-dokumenter (.wpd).

E-post

Denne kategorien inkluderer, men er ikke begrenset til: Microsoft Outlook Personal Folder (.pst); Microsoft Exchange Mail (.msg); Microsoft Outlook Express E-mail eller Windows Mail (.dbx); Netscape Mail E-mail Message (.snm); Media Stream Broadcast (.msb); Mailbox Message (.mbx); Microsoft Outlook Rules Wizard (.rwz); Microsoft Outlook Express Electronic Mail (.eml); First Reader Saved Message Folder (.fol); Microsoft Message Store (.MsMessageStore).

Kontakter

Denne kategorien inkluderer, men er ikke begrenset til: Microsoft Outlook Address Book-filer (.wab); Microsoft Personal Address Book-filer (.pab); Palm Address Book-filer (.aba); Beijer E-Designer-filer (.mpa); Palm Date Book-filer (.tda); og vCard-filer (.vcf); Microsoft Outlook Address Book (.oab); Microsoft Phonebook (.pbk); Palm DateBook-fil (.dba) og Sharp Organizer Telephone Bank (.ozp).

Internett-favoritter

Denne kategorien omfatter, men er ikke begrenset til: Internett-location-filer (.url) som vises i menyen Favoritter i Internet Explorer.

Andre filtyper

Denne kategorien inkluderer alle filer du har lagt til i sikkerhetskopieringen. Kategorien inkluderer også filene som Norton Business Suite ikke kan legge til i sine egne filkategorier.

Eksempel: Du fjerner en filtype fra en filkategori for sikkerhetskopiering, og legger så til en fil med denne filtypen for sikkerhetskopiering. I dette tilfellet plasserer Norton Business Suite filen i kategorien Andre filtyper.

Enkelte filtyper brukes av programmer midlertidig. Disse filene har vanligvis filtypen .tmp. Disse filene kan ikke sikkerhetskopieres, fordi de ble lagret på disken når de ble opprettet.

Av og til kan du kanskje oppdage en tom mappe som er blitt sikkerhetskopiert. Dette kan skje hvis den opprinnelige mappen inneholdt en fil som ikke vanligvis sikkerhetskopieres, som en midlertidig fil.

Enkelte bildefiltyper sikkerhetskopieres ikke hvis de ikke inneholder gjenkjennelig informasjon. Et standard filformat for digitale kameraer er for eksempel .jpg (uttales som "jaypeg"). Norton Sikkerhetskopiering inkluderer .jpg-filer i sikkerhetskopiering når de inneholder informasjon om kameramerket.

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7344814_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013