Reparer alle

De fleste problemer, som oppdagelse av virus og spionprogrammer og brannmurinnstillinger, løses automatisk. Men enkelte problemer krever at du griper inn. I slike tilfeller må du utføre nødvendige tiltak i Løs alle -vinduet.

Vinduet Reparer alle viser følgende opplysninger:

• Problemer som krever at du gjør noe.

• Beskyttelsesfunksjonene som er deaktivert og må aktiveres for at beskyttelsen skal være omfattende.

Kolonnen Beskrivelse viser en liste over problemene som Norton Business Suite har identifisert, med en beskrivelse av hvert problem. Kolonnen Handling viser de foretrukne handlingene for et bestemt problem. Du kan klikke på koblingen ved siden av et problem hvis du vil la Norton Business Suite løse problemet. Du kan også bruke Reparer alle hvis du vil reparere alle problemene som vises i vinduet Reparer alle.

Gjør ett av følgende for å åpne vinduet Løs alle :

• Klikk på koblingen Sikkerhet > Vis detaljer > Vis detaljer i Norton Business Suite-hovedvinduet.

• I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Optimalisering > Kjør diagnoserapport > Løs nå.

Det er mulig at du må gå til et annet vindu eller program for å løse visse problemer.

Følgende reparasjonshandlinger krever at du gjør noe:

• Noen elementer krever at du starter datamaskinen på nytt, som for eksempel Norton Business Suite-oppdateringer.

Meldingen Start på nytt for å ta i bruk endringer krever at du bekrefter at du vil starte datamaskinen på nytt.

• Sikkerhetskopiering vil eventuelt kreve at du konfigurerer en sikkerhetskopiering dersom du ikke allerede har gjort det.

Hvis det oppstår problemer med en eksisterende sikkerhetskopi, må du kanskje endre plasseringen for sikkerhetskopien eller andre innstillinger.

Om å holde datamaskinen trygg

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Handlinger du kan utføre hvis Norton Business Suite ikke kan reparere en fil

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7344193_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013