Den nyeste versjonen av en Norton-app fungerer ikke på Android

Noen enhetsprodusenter bruker modifiserte versjoner av Android-operativsystemet (for eksempel: Amazons Kindle Fire, Cruz-nettbrett, Nook-nettbrett, osv.). Vi kan dessverre ikke, på grunn av modifiserte operativsystemer, garantere full funksjonalitet på Norton-appene på disse typene enheter, og derfor heller ikke støtte disse enhetene på det nåværende tidspunkt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73320750_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 10/09/2017