Slå Ta kun i bruk oppdateringer etter omstart på eller av

Noen av beskyttelsesoppdateringene som lastes ned i løpet av en LiveUpdate-sesjon krever omstart av systemet for at oppdateringene skal virke. På Windows 7 og senere kan alle nedlastede oppdateringer brukes straks uten en omstart av systemet. Men med alternativet Ta kun i bruk oppdateringer etter omstart kan du velge hvordan disse programoppdateringene tas i bruk.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 7 eller nyere.

Hvis du skrur av dette valget kan alle nedlastede oppdateringer brukes straks uten en omstart av systemet. Dette alternativet er som standard deaktivert. På slutten av en LiveUpdate-økt, ser du følgende alternativer i vinduet Norton LiveUpdate :

• Bruk nå

Hvis du velger dette alternativet brukes alle nedlastede oppdateringer straks uten en omstart av systemet.

• Bruk senere

Hvis du velger dette alternativet brukes alle nedlastede oppdateringer neste gang du starter datamaskinen.

Hvis dette alternativet er skrudd på, brukes bare de nedlastede oppdateringene etter en omstart av systemet. På slutten av en LiveUpdate-økt, ser du følgende alternativer i vinduet Norton LiveUpdate :

• Start på nytt nå

Hvis du velger dette alternativet starter datamaskinen på nytt etter at oppdateringene er tatt i bruk.

• Start på nytt senere

Hvis du velger dette alternativet brukes alle nedlastede oppdateringer neste gang du starter datamaskinen.

Slå Ta kun i bruk oppdateringer etter omstart på eller av

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet for AntiVirus -innstillinger, trykker du på Oppdateringer -fanen.

4. Flytt På/av -bryteren til eller Av i raden Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart.

5. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73307035_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017