Slå Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart av og på

LiveUpdate henter de nyeste definisjons- og programoppdateringene som sikrer datamaskinen mot de nyeste sikkerhetstruslene. Definisjonsoppdateringer inneholder informasjon som gjør at Norton Business Suite kan oppdage og advare deg mot et bestemt virus eller en sikkerhetstrussel. Enkelte programoppdateringer krever en omstart før de fullføres. Med alternativet Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart kan du velge hvordan programoppdateringer tas i bruk.

Alternativet Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart er kun tilgjengelig i Windows 7 og nyere.

Når Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart er aktivert, vises alternativene Start på nytt nå og Start på nytt senere i vinduet Norton LiveUpdate. Når du klikker på Start på nytt nå, starter datamaskinen på nytt, og programoppdateringene tas i bruk. Når du klikker på Start på nytt senere, tas programoppdateringene i bruk neste gang du starter systemet på nytt.

Når Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart er deaktivert, vises alternativet Bruk nå i vinduet Norton LiveUpdate. Når du klikker på Bruk nå, blir programoppdateringer som ikke krever omstart, tatt i bruk øyeblikkelig. Programoppdateringer som krever omstart, blir imidlertid automatisk tatt i bruk neste gang du starter datamaskinen på nytt.

Slik slår du Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart av og på

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på kategorien Antispionprogram og oppdateringer i vinduet Antivirus.

4. I raden Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart gjør du ett av følgende:

• Flytt Av/på -bryteren til høyre mot Av for å slå av Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart.

• Flytt Av/på -bryteren til venstre mot for å slå på Ta i bruk oppdateringer kun etter omstart.

5. Klikk på Bruk i Innstillinger -vinduet.

6. Klikk på Lukk.

Om LiveUpdate

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73307035_N360_Business_CC_2014_no_no