Området er ikke sikkert

Norton Identity Safe har funnet et "hagleangrep" på dette nettstedet. Et hagleangrep, kalt "shotgun attack" på engelsk, utnytter et nettsted og nettleseren ved å angripe flere sårbarheter i nettleseren på én gang, i et forsøk på å legge inn skadelig kode på datamaskinen. Norton 360 har derfor automatisk blokkert nettstedet for å beskytte deg mot slike trusler.

Symantec anbefaler at du ikke besøker dette webområdet. Hvis du besøker dette nettstedet, øker du sjansen for at et skadelig angrep kan lykkes. Området kan legge inn ulike biter av skadelig kode hvis du fortsetter å besøke siden.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73262370_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013