Området er ikke sikkert

Norton Identity Safe angir at det gjeldende nettstedet ikke er trygt. Symantec har funnet og blokkert én eller flere sårbarheter i eller angrep mot nettleseren fra dette nettstedet. Disse utgjør trusler mot datamaskinen. Symantec har også registrert at dette nettstedet har risikoer forbundet med netthandel, eller så tilbyr det forfalskninger uten å opplyse om at de er det.

Nettstedet kan utnytte sårbarheter i nettleseren for å tilføre kode og utføre skadelige handlinger, eller forårsake systemfeil. Det er derfor ikke trygt å oppgi konfidensiell informasjon på denne nettsiden. Du kan bruke alternativet Full rapport i popup-vinduet Områdesikkerhet hvis du ønsker mer informasjon om risikoer forbundet med netthandel på dette nettstedet.

Symantec anbefaler at du ikke besøker denne nettsiden.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73262369_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013