Området er sikkert

Symantec har gjennomsøkt dette nettstedet og avgjort at det ikke finnes tegn på trussel og at området er trygt å besøke.

Du kan bruke følgende alternativer i popup-vinduet områdesikkerhet:

Informasjon om nettbutikk

Gir informasjon om om det er sikkert å handle på nettstedet du besøker.

Nettbutikkinformasjonen inkluderer følgende informasjon:

• Legitim bedrift

Her kan du se om e-handelsnettstedet er en legitim bedrift.

• Transaksjonsbeskyttelse

Her kan du se om nettbasert betaling utføres trygt med SSL-sertifikater fra VeriSign.

• Personvernbeskyttelse

Beskytter den private informasjonen din fra misbruk.

Popup-vinduet Områdesikkerhet viser informasjon om sikker handel basert på Symantecs områderangering og VeriSign SSL-sertifikatet for nettstedet du besøker.

Full rapport

Gir mer informasjon om dette nettstedet. Du kan også bruke denne koblingen til å gi tilbakemelding angående dette nettstedet, og hvis du vil lese brukeranmeldelser fra andre Norton-kunder.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73250732_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013