Installere Norton Anti-Theft-agenten med nettadressen på kortet eller i e-posten

Du kan installere Norton Anti-Theft-agenten med adressen på kortet eller i e-posten du mottok da du kjøpte Norton Anti-Theft. Norton Anti-Theft bruker Norton Anti-Theft-agenten til å hjelpe deg å beskytte enheten. Du må installere Norton Anti-Theft-agenten på alle enheter du vil beskytte. Etter at du har installert agenten, kan du spore opp enheten uansett hvor du er ved å bruke en kompatibel enhet med Internett-tilkobling.

Slik laster du ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten i Windows

1. Logg på Norton Anti-Theft-portalen med adressen du finner på kortet eller i e-posten du mottok da du kjøpte Norton Anti-Theft.

2. Klikk på Logg på nå.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Norton Account, oppgir du påloggingsinformasjonen for Norton Account og logger på.

• Hvis du ikke har en gyldig Norton Account, klikker du på Registrer deg nå og oppretter en Norton Account. Se Opprette Norton Account.

4. På siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft, skriver du produktnøkkelen som fulgte med pakken du kjøpte i butikken, i tekstfeltet Produktnøkkel.

5. Klikk på Bekreft.

6. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft klikker du på Start nedlasting.

7. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

8. Velg Kjør.

9. Klikk på Norton Lisensavtale, les lisensavtalen og klikk deretter på Lukk.

10. Velg Godta og installer.

Slik laster du ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten på Android

1. På startskjermen tapper du på nettleserikonet.

2. Logg på Norton Anti-Theft-portalen med adressen du finner på kortet eller i e-posten du mottok da du kjøpte Norton Anti-Theft.

3. På Norton Anti-Theft-siden tapper du på Logg på her.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Norton Account, oppgir du påloggingsinformasjonen for Norton Account og logger på.

• Hvis du ikke har en gyldig Norton Account, klikker du på Registrer deg nå og oppretter en Norton Account. Se Opprette Norton Account.

5. På siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft, skriver du produktnøkkelen som fulgte med pakken du kjøpte i butikken, i tekstfeltet Produktnøkkel.

6. Klikk på Bekreft.

7. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft tapper du på Skaff deg det fra Google Play.

8. Hvis du blir bedt om å angi produktnøkkelen, skriver du den som følger med esken du kjøpte den i, i feltet Produktnøkkel.

9. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik laster du ned og installerer Norton Anti-Theft-agenten på Mac

1. Åpne nettleseren fra Mac-maskinen du vil installere Norton Anti-Theft-agenten på.

2. Logg på Norton Anti-Theft-portalen med adressen du finner på kortet eller i e-posten du mottok da du kjøpte Norton Anti-Theft.

3. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har en Norton Account, oppgir du påloggingsinformasjonen for Norton Account og logger på.

• Hvis du ikke har en gyldig Norton Account, klikker du på Registrer deg nå og oppretter en Norton Account. Se Opprette Norton Account.

4. På siden Aktiver tjenesten Norton Anti-Theft, skriver du produktnøkkelen som fulgte med pakken du kjøpte i butikken, i tekstfeltet Produktnøkkel.

5. Klikk på Bekreft.

6. På siden Konfigurere Norton Anti-Theft klikker du på Last ned for Mac.

7. Dobbeltklikk den nedlastede installasjonsfilen for Norton Anti-Theft.

8. Klikk på Fortsett i dialogboksen som vises.

9. I vinduet Velkommen til installasjonsprogrammet for Norton Anti-Theft klikker du på Fortsett.

10. Se over teksten Viktig informasjon, og klikk deretter på Fortsett.

11. Les lisensavtalen, og klikk deretter på Fortsett.

12. Klikk på Godta i dialogboksen som vises.

13. I autentiseringsvinduet skriver du inn administratornavn og passord, og klikker på Installer programvare.

14. I dialogboksen der du blir bedt om å starte Mac på nytt, klikker du på Fortsett installering.

15. I registreringsvinduet gjør du ett av følgende:

• Skriv kontonavn og passord for Norton Account samt enhetsnavnet, og klikk så på Fortsett for å aktivere Norton Anti-Theft.

• Klikk på Aktiver senere for å installere prøveversjonen av Norton Anti-Theft. Du kan aktivere produktet når som helst i prøveperioden.

16. Klikk på Fortsett i vinduet Registreringen var vellykket.

17. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen. Hvis dette er første gang du installerer programmet på Mac, vises en bekreftelse etter omstarten der du kan velge posisjoneringstjenester. Norton Anti-Theft bruker posisjoneringstjenester til å finne ut hvor du er. Symantec anbefaler at du klikker på Tillat for å la Norton Anti-Theft bruke Apples posisjoneringstjenester. Hvis du klikker på Ikke tillat, bruker Norton Anti-Theft Skyhook posisjoneringstjenester.

Om Norton Anti-Theft

Om Norton Anti-Theft-agenten

Registrere deg for Norton Anti-Theft

Laste ned og installere Norton Anti-Theft-agenten

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73203570_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013