Oppdater URL

Identity Safe gir deg muligheten til å endre URLen til nettsteder du har lagret påloggingsinformasjon for. Du bruker boksen Oppdater URL til å endre URLen til påloggingssiden. Kontroller at den nye URLen tilhører samme domene som den gamle. Hvis den gjeldende URLen f.eks. er http://www.symantec.com, og du vil endre den, kan du endre den til http://www.symantec.com/norton/support.jsp Du kan imidlertid ikke endre den til http://www.symantec.edu.

Sjekk at URLen du har skrevet inn, stemmer overens med nettsiden du vil bytte til.

Redigere eller slette pålogginger

Lagre påloggingsinfo

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73174678_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013