Rapporter som nettfiskingsnettsted

I sjeldne tilfeller kan Beskyttelse mot nettfisking rapportere evalueringer av nettsider, som du mener er feil. Du kan for eksempel ha besøkt en nettside som du mener det er mulig driver med nettfisking, men Beskyttelse mot nettfisking rapporterer at ingen slik aktivitet ble oppdaget. I slike tilfeller kan du rapportere siden til Symantec for nærmere gjennomgang.

Kontroller at nettsideadressen som vises, stemmer overens med siden du ønsker å rapportere, i dialogboksen Rapporter som nettfiskingområde. Send inn rapporten hvis adressen er korrekt.

Nettsiden må være åpen i nettleservinduet for at den skal kunne rapporteres til Symantec.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73174587_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015