Feil: "E-postadresse eller passord er feil. Prøv igjen ..." selv etter at jeg har angitt korrekt påloggingsinformasjon for å avinstallere Norton Anti-Theft

TRINN 1

Kontroller dato- og tidsinnstillingene på datamaskinen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

TimeDate.cpl

3. Kontroller at datamaskinen viser riktig dag, måned og år.

Hvis datoen er feil, endrer du kalenderen til riktig dag, måned og år.

4. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

TRINN 2

Avinstallere Norton Anti-Theft

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton-produktet, og deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. På listen over installerte programmer klikker du på Norton Anti-Theft, og så på Fjern eller Avinstaller.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstalleringen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v73173375_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/12/2015