Slik bruker du sikkerhetskopiering og gjenoppretting i Norton 360 Online

Oversikt

• Ved hjelp av en sikkerhetskopi kan du gjenopprette viktig informasjon dersom det skulle skje et uhell. Med Norton 360 Online kan du enkelt sikkerhetskopiere filer til ethvert medium som Windows gjenkjenner som en skrivbar stasjon. Målet for sikkerhetskopien kan være en ekstern stasjon, nettverksmapper, CD, DVD, Blu-ray-plate, iPod, flash-enhet, kameraer, smarttelefoner og en mengde andre enheter. Med Norton 360 Online er det enkelt å sikkerhetskopiere minneverdige bilder, favorittsanger, verdifulle økonomiske dokumenter og viktige data. Med sikkerhetskopiplanlegging kan du tilpasse sikkerhetskopisettene for ulike filtyper. Dette er særlig nyttig siden nye filtyper stadig kommer til.

Du har friheten til å sikkerhetskopiere manuelt. Det er hendig å kunne konfigurere og få tilgang til sikkerhetskopiering på flere datamaskiner. Du får da muligheten til å gå fra jobb uten å måtte ta med deg kopier av viktige data. Takket være unike sikkerhetskopisett kan du angi ulike profiler som sikkerhetskopierer forskjellige data.

Du kan gjøre følgende i sikkerhetskopimodulen:

• Konfigurere unike sikkerhetskopisett

• Vise fildetaljer for hvert sikkerhetskopisett

• Velge blant et utvalg lagringsplasser, for å finne den som passer deg best

• Gjenopprette flere eller enkeltvise filer fra tidligere sikkerhetskopieringer

Funksjoner

• Du kan enkelt opprette og håndtere sikkerhetskopisett ved å velge hva, hvor og når:

Du kan konfigurere flere oppgaver når du oppretter en sikkerhetskopiering. Med denne modulen kan du velge hvilke filer, mapper og dokumenter som er viktige, og som du trenger en sikkerhetskopi av. Du har flere lagringsmuligheter, som interne stasjonspartisjoner, CD/DVD og eksterne stasjoner, så du kan velge fritt. Som standard blir et sikkerhetskopisett kalt Default Set tilgjengelig når du starter en sikkerhetskopiering. Du kan opprette flere sikkerhetskopisett etter behov. Det er enkelt å konfigurere brukergrensesnittet, så du kan planlegge ukentlige, månedlige og spesialtilpassede sikkerhetskopieringer.

• Sikkerhetskopier bestemte filtyper:

Viser hvilke filtyper som kan sikkerhetskopieres. Når Norton 360 Online utfører en sikkerhetskopiering, søker programmet først gjennom harddisken på PCen etter filer som skal sikkerhetskopieres, og sorterer dem i ulike kategorier. Deretter sikkerhetskopieres filene som faller inn under disse kategoriene. Når du velger en filtype, vises et vindu med avkrysningsbokser i trevisning. Her kan du aktivere og deaktivere deler av trevisningen. Dette alternativet gjør det enklere å legge til i og fjerne bilder fra sikkerhetskopieringen. Du kan endre filvalget etter behov. Denne listen viser også hvor mange filer som skal sikkerhetskopieres. Den totale filstørrelsen hjelper deg med å foreta valg, basert på hvor stor lagringsplass du har tilgjengelig. Du kan også legge til filer og mapper som ikke er oppført under de viste filtypene.

• Støtter mange typer lagringsenheter:

Med Norton 360 Online kan du velge blant mange forskjellige lagringsplasser. Du kan sikkerhetskopiere til den lokale disken, flyttbare medier, optiske medier eller nettverksstasjoner.

Du kan velge mellom følgende lagringsplasser:

• Faste, lokale disker: Du kan bruke dette alternativet til å sikkerhetskopiere filer til lokale harddisker. Dette valget sikkerhetskopierer filene til en egen mappe på C-stasjonen på PCen, kalt N360_Backup. Sikkerhetskopiering til stasjon C er enkelt og raskt, og begrenses bare av hvor mye ledig plass du har på stasjonen. Lagringsplassen på denne tilordnede stasjonen avhenger av harddiskkapasiteten, siden den lagrer filene på den lokale harddisken.

• Eksterne harddisker: Målet for sikkerhetskopien kan være en ekstern stasjon, nettverksmapper, CD, DVD, Blu-ray-plate, iPod, flash-enhet, kameraer, smarttelefoner og en mengde andre enheter.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73086157_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/02/2016