Slik bruker du Norton-verktøylinjen i Norton 360 Online

Oversikt

• Smart program som beskytter passord og økonomisk informasjon, og forhindrer at du blir utsatt for nettkriminalitet. Det blir slutt på slitsom repetering av opplysninger på ulike webområder, for med Norton-verktøylinjen kan du lagre og håndtere all personlig informasjon og fylle den ut automatisk hver gang du trenger den. Beskytt de mest sensitive opplysningene om deg selv mot tyveri, og utfør nettransaksjoner trygt takket være den forbedrede sikkerheten i Norton Identity Safe. Med Safe Web-søk har du enda en grunn til å se etter informasjon på Internett, uten å utsette deg for nettangrep. Du får et spesialtilpasset hvelv der du kan håndtere og få tilgang til påloggingsinformasjonen din uansett hvilken datamaskin du er på.

Funksjoner

• Beskytt deg mot trusler som forsøker å stjele personlig og økonomisk informasjon, og vern identiteten din når du handler, bruker banktjenester og surfer på nett.

Norton-verktøylinjen med Identity Safe installeres sammen med Norton 360 Online, og beskytter deg fra dag én. Du begynner å bruke Identity Safe, som inkluderer passordhåndtering og utfylling av nettskjema, ved å besøke en webside med et brukernavn og passord. Identity Safe vil be deg om å opprette et hvelv. Du kan også opprette et hvelv i produktet, og begynne å bruke Identity Safe slik.

• Beskyttelse mot nettfisking:

Du kan surfe og handle så mye du vil på Internett, for beskyttelsen mot nettfisking beskytter deg mot bedragerske webområder. Norton-verktøylinjen viser status for sikkerhet på websiden med et rødt merke for antatte nettfiskingsområder, og et grønt merke for sikre webområder.

• Ha brukernavn og passord for hånden:

Identity Safe lagrer alle brukernavn og passord når du besøker favorittområdene dine. Du slipper å huske påloggingsdetaljene: Bare logg på Norton Identity Safe, så fylles de ut automatisk når du besøker dem. Du trenger bare å klikke én gang på den oppførte kontoen i rullegardinmenyen Identity Safe på Norton-verktøylinjen, så blir du videresendt og logget på favorittområdet ditt.

• Oppbevaring av kryptert personinformasjon:

Identity Safe lagrer og krypterer personopplysningene dine, som kredittkort, kontonumre og kontaktinformasjon, slik at du enkelt får tilgang til dem. Dette informasjonshvelvet krypteres og passordbeskyttes, slik at det bare er du som får tilgang til det.

• Tidsbesparende automatisk skjemautfylling:

Med godkjennelse fra deg fyller Identity Safe ut passord og personopplysninger automatisk på riktig sted i nettskjemaer. Denne tjenesten gjør det enkelt å bruke nettbank, handle og surfe på nett, samtidig som du beskyttes mot informasjonstyveri av såkalte keyloggere.

Veiledninger

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.