Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare

Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare gir bedre sikkerhet når du starter datamaskinen. Dette alternativet gir bedre beskyttelse, fordi det kjører alle nødvendige komponenter i Norton Business Suite som trengs for å blokkere skadelig programvare ved oppstart.

Dette alternativet er kun tilgjengelig i Windows 8 og nyere.

Om Tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare

Slå tidlig oppstart av beskyttelse mot skadelig programvare av og på

Aktiver oppstartsbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72910424_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013