Min konto

På siden Min konto har du tilgang til informasjon knyttet til Norton-kontoen.

Du kan gjøre følgende:

• Se alle Norton-produkter du har kjøpt

• Se produktnøklene til alle Norton-produktene

• Fjerne Norton-produktlisensen fra en enhet

• Vise og endre abonnementsinnstillingene

• Vise og oppdatere personopplysninger som navn, e-postadresse og telefonnummer

• Endre passord for Norton-kontoen

• Vise og oppdatere betalingsinformasjon som betalingsadresse, betalingsmåte og bankopplysninger

• Angi innstillinger

• Vise bestillingshistorikken og bestillingsoversikten over alle Norton-produktene du har kjøpt

Du har tilgang til følgende deler på siden Min konto :

Produktdetaljer

Her kan du se detaljer om Norton-produkter som er tilknyttet din Norton-konto.

Når du klikker på et Norton-produkt, får du se følgende detaljer:

• Produktnøkkel, produktets serienummer og lagringsplass på Internett.

• Håndtere installeringer Gir deg muligheten til å vise antall plasser som brukes og antall plasser som kan brukes. Du kan vise navnene på enhetene produktet er installert på og datoen produktet ble installert første gang på hver enhet.

• Lagring Gjør det mulig å vise mengden av lagringsplass på Internett som brukes og den tilgjengelige lagringsplassen på kontoen din.

• Abonnementsinnstillinger Med dette alternativet kan du aktivere og deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Du kan bruke Av/på -bryteren i dette området for å aktivere eller deaktivere automatisk fornyelse for Norton-produktet ditt.

Du får følgende alternativer:

• Fjern lisens

Her kan du fjerne en Norton-produktlisens som er registrert på en enhet. Du kan bruke den samme lisensnøkkelen på nytt, slik at du kan benytte produktet på en annen enhet.

Hvis du f.eks. har installert Norton-produktet på en enhet du ikke bruker lenger, kan du frigjøre Norton-lisensen tilknyttet den aktuelle enheten. Etter at du har frigjort lisensen, kan du installere Norton-produktet på en annen enhet.

• Kjøp en nøkkel

Her kan du kjøpe flere nøkler til Norton-produktet for å beskytte ubeskyttede enheter.

Hvis du har brukt Norton-produktet på alle tilgjengelige enheter og ønsker å beskytte flere enheter, kan du bruke dette alternativet til å beskytte de andre enhetene.

• Last ned

Her kan du laste ned og installere Norton-produktet på enheten.

Dette alternativet vises kun for produkter som egner seg for enheten, og kun hvis du har en gyldig lisens for produktet.

• Forny nå

Her kan du fornye abonnementet for Norton-produktet.

Alternativet Forny nå vises kun hvis abonnementet for Norton-produktet er utløpt, eller hvis utløpsdatoen er mindre enn 30 dager unna.

• Få tilgang til Norton nødverktøy

Gir deg tilgang til nettsiden Norton Bootable Recovery Tool.

Du kan bruke Norton nødverktøy hvis du har problemer med installasjonen av Norton-produktet.

• Kjøp mer lagringsplass

Her kan du kjøpe mer lagringsplass på Internett til sikkerhetskopiering av viktig data.

Automatisk fornying og abonnementer

Her kan du se listen over Norton-produktene som er registrert til Norton-kontoen, og endre innstillingene for automatisk fornying.

Du kan bruke AV/PÅ -bryteren i kolonnen Automatisk fornying for å deaktivere automatisk fornying av Norton-produktet.

Du kan angi alternativer for automatisk fornying for Norton-produktet. Denne tjenesten sørger for at oppdateringer og beskyttelsen holdes ved like år etter år. Hvis du vil ha informasjon om automatisk fornying, Om Nortons tjeneste for automatisk fornying

Kontoopplysninger

Her kan du se kontoopplysningene.

Du kan oppdatere personopplysningene dine og bruke alternativet Lagre endringer til å lagre endringene du gjør.

Du kan bruke delen Endre passord til å endre Norton Management-passordet. Skriv gjeldende passord i feltet Gjeldende passord. I feltene Nytt passord og Skriv inn passord på nytt oppgir du det nye passordet.

Du må velge Oppdater passord for at endringene skal lagres.

Betalingsinformasjon

Her kan du se betalingsopplysningene.

Du kan se og endre betalingsadresse og betalingsalternativer som kredittkortdetaljer, debetkortdetaljer og nettbankdetaljer.

Velg mellom følgende alternativer:

• Gå til betalingsinformasjon

Her får du tilgang til betalingsinformasjonen din og betalingsalternativene dine.

• Oppdater

Lagrer endringene du utfører.

• Slett betalingsinformasjon

Sletter den nåværende betalingsinformasjonen.

Hvis du har registrert deg for automatisk fornyelse, anbefaler Symantec at du ikke sletter betalingsinformasjonen.

Alternativer for e-post

Her kan du angi innstillinger for e-postvarsler og personlige innstillinger.

Velg mellom følgende alternativer:

• Foretrukket e-postspråk

Velg språket du vil motta e-postvarsler og beskjeder på.

Det kan hende du mottar e-post som ikke er på foretrukket språk. Dette skyldes at Norton-produktet ikke støttes på det språket du valgte, eller at det ikke finnes Norton-produktstøtte i den aktuelle regionen. I slike tilfeller mottar du e-post på engelsk.

• Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post

Merk av her hvis du vil motta e-post om nye produkter, tilbud og nyhetsbrev.

• Send meg en e-post dersom enheten er utsatt for risiko

Her kan du angi innstillinger for e-postvarsler og andre varsler. Norton Management varsler deg hvis enhetene den kontrollerer, trenger din hjelp.

Velg dette alternativet hvis du vil at Norton Management skal sende deg e-postvarsler når noen av enhetene dine står i fare for å bli infisert.

Hvis du har valgt å motta e-post fra Symantec, kan du tilpasse innstillingene for hva slags informasjon Symantec skal sende deg. Symantec sender deg informasjon om det du oppgir at interesserer deg. Du må oppgi detaljer som kjønn, fødselsdato, antall enheter du eier og hva slags enheter de er samt interesseområder.

Symantec bruker disse detaljene til å tilpasse informasjonen du mottar. Symantec bruker ikke personopplysningene dine til markedsføringsformål, og deler heller ikke informasjonen med tredjeparts markedsførere. Symantec tar vare på personvernet ditt kontinuerlig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese personvernerklæringen.

Du må velge Lagre endringer for å endringene skal lagres.

Bestillingslogg

Her kan du se bestillingshistorikken til kjøpet av Norton Management.

Du kan se informasjon om bestillingsdato, bestillingsnummer og ordrestatus for hvert av Norton-produktene du har kjøpt. Du kan klikke på bestillingsnummeret for å vise det fullstendige ordresammendraget. Du kan også laste ned og skrive ut fakturaen i PDF-format.

Du kan også velge å avbestille en bestilling, eller lagre en nettbestilling. Hvis du ikke har bekreftet bestillingen, vises bestillingsdetaljene i delen Produktdetaljer. Etter at du har bekreftet bestillingen, vises den i loggen. Bekrefte nettbestillingen

Vise informasjon om dine Norton-produkter og -tjenester

Om Nortons tjeneste for automatisk fornying

Slik overfører du lisensen til en ny enhet

Om Norton Management

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72806167_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/05/2014