Sikkerhetsvarsel

Dette Sikkerhetsvarsel -vinduet vises hvis Norton Business Suite finner en trojaner eller et skadelig program som prøver å manipulere et programs virkemåte for å koble til Internett uten å utløse brannmurvarsler. Dette varselet vises når Automatisk programstyring er slått av, og Overvåkning av avanserte hendelser er slått på.

Skadelige programmer sender Windows-meldinger til nettleser -vinduet om å endre URLen i nettleserens adresselinje, og omadresserer nettleseren til denne adressen.

Du kan velge å tillate eller blokkere sikkerhetsrisikoen. Dette varselet viser det anbefalte alternativet som du kan bruke til å håndtere dette sikkerhetsproblemet.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Hvis du velger dette alternativet, legger Norton Business Suite til programmet i vinduet Overvåking av Windows-meldinger. Norton Business Suite tillater alltid tilgang for programmene i dette vinduet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Hvis du velger dette alternativet, legger ikke Norton Business Suite til programmet i vinduet Overvåking av Windows-meldinger.

Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over i -en ved filnavnet. Hvis du vil se kilde, mål og trafikktype, beveger du musepekeren over bildet i varselet. Hvis du klikker på koblingen Flere detaljer, får du se mer informasjon om filen i vinduet File Insight.

Venstre del av vinduet Sikkerhetsvarsel viser omdømmeinformasjon om programmet eller prosessen. Hvis du vil ha informasjon om omdømmedetaljer, Om omdømmeinformasjonen i brannmurvarsler

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Om brannmurregler

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72721284_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/05/2012