Sikkerhetsvarsel

Vinduet Sikkerhetsvarsel vises hvis Norton Business Suite finner et skadelig tasteloggerprogram som prøver å registrere tasting. Dette varselet vises når Automatisk programstyring er slått av, og Overvåkning av avanserte hendelser er slått på. Skadelige tasteloggerprogrammer kan få tilgang til de personlige opplysningene dine ved å overvåke tastingen din.

Du kan velge å tillate eller blokkere sikkerhetsrisikoen. Dette varselet viser det anbefalte alternativet som du kan bruke til å håndtere dette sikkerhetsproblemet.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Hvis du velger dette alternativet, legger Norton Business Suite til programmet i vinduet Tasteloggeraktivitet.

Programmer som har tillatelse til å utføre tasteloggingsaktiviteter, oppføres automatisk i vinduet Tasteloggeraktivitet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Hvis du velger dette alternativet, legger ikke Norton Business Suite til programmet i vinduet Tasteloggeraktivitet.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet for alle sikkerhetsrisikoer med klareringsnivå Farlig eller Dårlig.

Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over i -en ved filnavnet. Hvis du vil se kilde, mål og trafikktype, beveger du musepekeren over bildet i varselet. Hvis du klikker på koblingen Flere detaljer, får du se mer informasjon om filen i vinduet File Insight.

Venstre del av vinduet Sikkerhetsvarsel viser omdømmeinformasjon om programmet eller prosessen. Hvis du vil ha informasjon om omdømmedetaljer, Om omdømmeinformasjonen i brannmurvarsler

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Om brannmurregler

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72721257_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/06/2013