Sikkerhetsvarsel

Dette Sikkerhetsvarsel -vinduet vises når Norton Business Suite oppdager et skadelig program som prøver å omgå nettverkstrafikken ved å penetrere Windows TCP/IP-laget for å sende og motta data uten å utløse varsler fra brannmuren. Dette varselet vises når Automatisk programstyring er slått av, og Overvåkning av avanserte hendelser er slått på.

Skadelige programmer oppretter et ekstra nettverkslag, og omgår på denne måten de vanlige kommunikasjonskanalene som brannmuren overvåker. Disse programmene penetrerer Windows TCP/IP-laget for å sende og motta data.

Du kan velge å tillate eller blokkere sikkerhetsrisikoen. Dette varselet viser det anbefalte alternativet som du kan bruke til å håndtere dette sikkerhetsproblemet.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Hvis du velger dette alternativet, legger Norton Business Suite til programmet i vinduet Overvåking av direkte nettverkstilgang. Norton Business Suite tillater alltid tilgang for programmene i dette vinduet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Hvis du velger dette alternativet, legger ikke Norton Business Suite til programmet i vinduet Overvåking av direkte nettverkstilgang.

Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over i -en ved filnavnet. Hvis du vil se kilde, mål og trafikktype, beveger du musepekeren over bildet i varselet. Hvis du klikker på koblingen Flere detaljer, får du se mer informasjon om filen i vinduet File Insight.

Venstre del av vinduet Sikkerhetsvarsel viser omdømmeinformasjon om programmet eller prosessen. Hvis du vil ha informasjon om omdømmedetaljer, Om omdømmeinformasjonen i brannmurvarsler

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Om brannmurregler

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72721252_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/05/2012