Sikkerhetsvarsel

Vinduet Sikkerhetsvarsel vises hvis Norton Business Suite finner et skadelig program som prøver å injisere kode i et program eller en prosess. Dette varselet vises når Automatisk programstyring er slått av, og Overvåkning av avanserte hendelser er slått på.

Skadelige programmer tilfører kode i adresseområdet til klarerte programmer og blir en del av dem. Koden er kjørbar, og kan starte alle typer nettverksvirksomhet fordi brannmuren anser det som en aktivitet som utføres av det klarerte programmet.

Du kan velge å tillate, blokkere eller avslutte sikkerhetsrisikoen. Dette varselet viser det anbefalte alternativet som du kan bruke til å håndtere dette sikkerhetsproblemet.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Hvis du velger dette alternativet, legger Norton Business Suite til programmet i vinduet Overvåking av kodeinnsetting. Norton Business Suite tillater alltid tilgang for programmene i dette vinduet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Hvis du velger dette alternativet, legger ikke Norton Business Suite til programmet i vinduet Overvåking av kodeinnsetting.

Avslutt

Her kan du avslutte denne forekomsten av programmet.

Symantec anbefaler at du velger dette alternativet for alle sikkerhetsrisikoer med klareringsnivå Farlig eller Dårlig.

Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over i -en ved filnavnet. Hvis du vil se kilde, mål og trafikktype, beveger du musepekeren over bildet i varselet. Hvis du klikker på koblingen Flere detaljer, får du se mer informasjon om filen i vinduet File Insight.

Venstre del av vinduet Sikkerhetsvarsel viser omdømmeinformasjon om programmet eller prosessen. Hvis du vil ha informasjon om omdømmedetaljer, Om omdømmeinformasjonen i brannmurvarsler

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Om brannmurregler

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72721246_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/05/2012