Sikkerhetsvarsel

Vinduet Sikkerhetsvarsel vises hvis Norton Business Suite finner et program eller en prosess på datamaskinen som prøver å koble til Internett.

Du kan blokkere eller tillate programmet. Varselet viser det anbefalte alternativet som du kan bruke til å håndtere dette sikkerhetsvarselet.

Følgende alternativer vises i rullegardinlisten Alternativer :

Tillat én gang

Lar deg tillate alle første tilgangsforsøk fra dette programmet. For påfølgende forsøk på tilgang, vil Norton Business Suite varsle deg om tilgangsforsøket.

Norton Business Suite oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Tillat denne forekomsten

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Norton Business Suite oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Alltid tillate

Tillater alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton Business Suite en programregel som alltid tillater tilgangsforsøk fra dette programmet.

Blokker én gang

Lar deg blokkere alle første tilgangsforsøk fra dette programmet. For påfølgende forsøk på tilgang, vil Norton Business Suite varsle deg om tilgangsforsøket.

Norton Business Suite oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Blokker denne forekomsten

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet, helt til du lukker det.

Norton Business Suite oppretter ikke en brannmurregel for dette programmet.

Alltid sperre

Blokkerer alle tilgangsforsøk fra dette programmet.

Når du velger dette alternativet, oppretter Norton Business Suite en programregel som alltid blokkerer tilgangsforsøk fra dette programmet.

Manuell konfigurasjon

Med dette alternativet kan du lage en brannmurregel manuelt, for å regulere tilgangsforsøk fra dette programmet.

Hvis du vil se filens plassering, beveger du musepekeren over i -en ved filnavnet. Hvis du vil se kilde, mål og trafikktype, beveger du musepekeren over bildet i varselet. Hvis du klikker på koblingen Flere detaljer, får du se mer informasjon om filen i vinduet File Insight.

Venstre del av vinduet Sikkerhetsvarsel viser omdømmeinformasjon om programmet eller prosessen. Hvis du vil ha informasjon om omdømmedetaljer, Om omdømmeinformasjonen i brannmurvarsler

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Om brannmurregler

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72721179_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 25/07/2012