Om hovedvinduet til Norton-produktet.

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Norton tilbyr beviste prestasjoner og leverer en rask og lett alt-i-ett-løsning for beskyttelse av datamaskinen og alle Internett-aktiviteter. Det gir omfattende beskyttelse mot eksisterende og nye skadeprogrammer, inkludert ransomware og virus. Programmet beskytter personopplysningene dine og finansinformasjonen din på nettet, hjelper deg med å beskytte og sikkerhetskopiere viktige filer, og holder datamaskinen oppdatert og optimalisert. LiveUpdate-teknologien i Norton laster automatisk ned de nyeste beskyttelsesoppdateringene for å beskytte deg og enhetene dine mot nye trusler.

Klikk på et vilkårlig avsnitt for å få mer hjelp med å bruke Norton.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v7270714_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 18/06/2018