Om hovedvinduet til Norton-produktet.

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Norton er en komplett løsning som beskytter datamaskinen din og alle aktivitetene dine på Internett. Det beskytter mot virus, ormer, hackere og botnet. Norton beskytter også mot identitetstyveri på nett, beskytter viktige filer og holder datamaskinen optimalisert og i tipp-topp stand.

Finn en løsning ved å klikke på et emne som matcher problemet ditt:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7270714_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/08/2017