Laste ned Norton Bootable Recovery Tool for Norton Online-produktet

Det anbefales at laster ned og installerer veiviseren til Norton Bootable Recovery Tool på en datamaskin som ikke har sikkerhetstrusler og oppretter Norton Bootable Recovery Tool. Dersom du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en infisert datamaskin, vil kanskje gjenopprettings-DVD-en eller USB-enheten også infiseres.

Laste ned Norton Bootable Recovery Tool

1. Gå til Norton Bootable Recovery Tool-siden.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned Norton Bootable Recovery Tool.

Veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool starter automatisk så snart nedlastingen er ferdig.

3. I veiviseren for Norton Bootable Recovery Tool klikker du på Samtykk og installer for å akseptere brukerlisensavtalen.

Hvis du vil endre standardplasseringen, klikker du på Installeringsalternativer og deretter på Bla gjennom for å finne en ny plassering. Klikk på OK for å gå tilbake til hovedvinduet.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette Norton Bootable Recovery Tool på en DVD eller en USB-enhet. Du kan også opprette et ISO-bilde av Norton Bootable Recovery Tool som du kan brenne siden, eller du kan bruke det på en virtuell maskin.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v72380797_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/02/2016