Slik bruker du Norton Bootable Recovery Tool

Oversikt

• Norton Bootable Recovery Tool er et nødverktøy som er gratis for eksisterende kunder med Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton 360. Du kan bruke dette verktøyet i nødssituasjoner til å gjenopprette datamaskinen til normal driftsmodus. Norton Bootable Recovery Tool (NBRT) kan bruke til å søke gjennom og reparere trusler dersom du har problemer med å installere Norton-produkter grunnet en virusinfeksjon i datamaskinen din. Norton Bootable Recovery Tool kan også brukes til å utføre et virussøk i Windows Preinstallation-miljøet. Takket være denne veiviserens allsidighet ka du brenne gjenopprettingsverktøyet til en DVD, lage et ISO-bilde eller kopiere det til en USB-enhet.

Funksjoner

• Reparer infiserte systemfiler som ikke kan fjernes i Windows-miljøet:

Installering av Norton-sikkerhetsproduktet mislykkes fordi systemet er dypt infisert av crimeware (skadelig programvare). I dette tilfellet blir Norton Bootable Recovery Tool redningen fordi du kan starte datamaskinen fra en DVD eller en USB-enhet, og dermed kan du fjerne truslene som var årsaken til problemet.

• Reparer virusinfeksjoner som fører til at installasjon av Norton-produktet mislykkes:

Norton Bootable Recovery Tool hjelper deg med å løse de verste datamaskinproblemene, f.eks. crimeware som setter seg så langt inne i operativsystemet at den må fjernes med spesialverktøy.

Du kan gjøre følgende med Norton Bootable Recovery Tool:

• Lag tilpasset redningsmedia (DVD/USB) før systemet infiseres.

• Gjenopprett datamaskinen til normal driftsmodus når den er så infisert at den ikke starter.

• Støtte for USB-nøkkel:

Med Norton Bootable Recovery-veiviseren kan du opprette et oppstartsverktøy selv på en USB-enhet. Du kan også oppdatere virusdefinisjonene til Norton Bootable Recovery Tool på USB-nøkkelen. Når du forsøker å installere verktøyet på en USB-enhet, slettes all informasjon som er lagret på enheten. Forutsetningen for å bruke verktøyet fra en USB-enhet er at oppstartssekvensen er angitt til USB-enhet fra datamaskinens BIOS-innstillinger.

• ISO-filstøtte for å kjøre verktøyet fra en virtuell maskin:

Du kan opprette en ISO-fil som et spesialtilpasset Norton Bootable Recovery Tool. ISO-filen kan kopieres til en DVD og brukes som en gjenopprettings-DVD på enhver datamaskin. Med ISO-filen kan du også peke til enhver virtuell maskin som en virtuell DVD. Verktøyet leveres med et sett standard nettverks- og lagringsdrivere. Du kan legge til flere drivere ved å klikke på Legg til drivere. Hvis du ikke ønsker å inkluderer flere drivere i ditt tilpassede Norton Bootable Recovery Tool, oppretter du verktøyet med standardinnstillingene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v72380776_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/10/2014