Lær hvordan du bruker Norton Bootable Recovery Tool

Oversikt

• Norton Bootable Recovery Tool er et redningsverktøy som er gratis. Du kan bruke dette verktøyet til å gjenopprette datamaskinen til normalt arbeidsmodus når den er så dypt infisert at den ikke vil starte. Norton Bootable Recovery Tool (NBRT) kan også brukes til å søke gjennom og reparere trusler dersom du har problemer med å installere eller kjøre Norton-produkter grunnet en virusinfeksjon i datamaskinen din. Du må laste ned ISO-bildet og opprette et oppstartbart DVD eller USB-omstartsmedie.

Funksjoner

• Reparer virusinfeksjoner som fører til at installasjon av Norton-produktet mislykkes eller ikke vil starte:

Installering av Norton-sikkerhetsproduktet mislykkes fordi systemet er dypt infisert av crimeware (skadelig programvare). I dette tilfellet blir Norton Bootable Recovery Tool redningen fordi du kan starte datamaskinen fra en DVD eller en USB-enhet, og dermed kan du fjerne truslene som var årsaken til problemet.

• Reparer infiserte systemfiler som ikke kan fjernes i Windows-miljøet:

Norton Bootable Recovery Tool hjelper deg med å løse de verste datamaskinproblemene, f.eks. crimeware som setter seg så langt inne i operativsystemet at den må fjernes med spesialverktøy.

• Støtte for USB-enhet:

Du kan opprette et oppstartbart verktøy selv på en USB-enhet. Når du forsøker å opprette en oppstartbar USB-enhet, slettes all informasjon som er lagret på enheten. Forutsetningen for å bruke verktøyet fra en USB-enhet er at oppstartssekvensen er angitt til USB-enhet fra datamaskinens BIOS-innstillinger.

USB-enheten må ha minimum 1 GB ledig plass for å opprette omstartsmediet.

Mulighet for å kjøre Norton Power Eraser-skanning er for øyeblikket ikke tilgjengelig i denne versjonen av Norton Bootable Recovery Tool.

Laste ned Norton Bootable Recovery Tool

Last ned ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen som ikke er infisert.

1. Gå til nettstedet Norton Bootable Recovery Tool.

2. Klikk på Last ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og lagre ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen din.

4. Opprett oppstartbare DVD- eller USB-gjenopprettingsmedier med den nedlastede ISO-filen.

Avhengig av hva du trenger, gjør du ett av følgende:

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v72380755_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/08/2017