Slik bruker du Norton Management

En veiledning til Norton Management.

Oversikt

• Med miniprogrammet Norton Management får du tilgang til Norton Management-portalen. Via Norton Management-webområdet kan du håndtere alle kompatible Norton-produkter fra ett og samme sted. Norton Management bruker Norton Account til å registrere Norton-produktet og datamaskinen det er installert på.

Med Norton Management blir det enkelt å sikre at alle datamaskinene dine er beskyttet kontinuerlig, fordi du kan se enhetsstatus, løse vanlige problemer, vise og fornye abonnement, laste ned og installere Norton-produkter samt skaffe deg produktoppdateringer, på ett og samme sted, eksternt over nettet.

Slik konfigurerer du Norton Management:

• Last ned og installer Norton Management-agenten.

• Gi enheten et navn.

• Opprett en ny Norton Account eller logg på en eksisterende konto.

Du kan også konfigurere Norton Management fra Norton-produktvinduet.

Funksjoner

1. Produktoppdateringer:

I Norton Management-grensesnittet kan du se alle registrerte datamaskiner som har Norton-produkter installert. Det er avgjørende at Norton Management-agenten er installert på alle datamaskinene du vil overvåke.

Tilstanden til Norton-produktene vises på startsiden. Denne tilstanden innhentes fra Norton Management-agenten på den registrerte datamaskinen. Endringer i tilstanden til registrerte Norton-produkter rapporteres øyeblikkelig til Norton Management-serveren. Dersom en registrert datamaskin ikke er koblet til Internett, eller er slått av, vises statusen som frakoblet.

2. Håndtere installeringer:

Med dette enkle programmet kan du legge til, fjerne og endre navn på tilknyttede datamaskiner. Med Norton Management kan du overvåke og løse problemer med tilstanden til Norton-produktet eksternt. Forny den eksisterende Norton-lisensen eller kjøp et nytt Norton-produkt på nettet. Installer eller avinstaller Norton-produktet på en annen datamaskin.

3. Fornye abonnement:

Norton Management-serveren gir beskjed om hva du gjør via Norton Management-portalen ved å sende e-post til tilknyttet Norton Account. Den sender også ut varsler til den tilknyttede Norton Account-adressen når den oppdager endringer i produkttilstanden til rød eller gul status.

Du kan fornye den eksisterende Norton-lisensen eller kjøpe et nytt Norton-produkt på nettet via Norton Management-portalen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v72380712_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Sist endret: 19/06/2012