Slik bruker du sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Oversikt

• Ved hjelp av en sikkerhetskopi kan du gjenopprette viktig informasjon dersom det skulle skje et uhell. Med funksjonen for sikkerhetskopiering og gjenoppretting i Norton 360 kan du lagre filene dine på en trygg lagringsplass på nettet. Du gjenoppretter filene ved å logge på et nettsted, selv etter at datamaskinen har krasjet. Med Norton 360 er det enkelt å sikkerhetskopiere minneverdige bilder, favorittsanger, verdifulle økonomiske dokumenter og viktige data. Med sikkerhetskopiplanlegging kan du tilpasse sikkerhetskopisettene for ulike filtyper. Dette er særlig nyttig siden nye filtyper stadig kommer til.

Du har friheten til å sikkerhetskopiere manuelt. Det er hendig å kunne konfigurere og få tilgang til ekstern sikkerhetskopiering på flere datamaskiner. Du får da muligheten til å gå fra jobb uten å måtte ta med deg kopier av viktige data. Takket være unike sikkerhetskopisett kan du angi ulike profiler som sikkerhetskopierer forskjellige data.

Du kan gjøre følgende i sikkerhetskopimodulen:

• Konfigurere unike sikkerhetskopisett

• Vise fildetaljer for hvert sikkerhetskopisett

• Velge blant et utvalg lagringsplasser, for å finne den som passer deg best

• Gjenopprette flere eller enkeltvise filer fra tidligere sikkerhetskopieringer

• Logg på en sikker URL for å få tilgang til og gjenopprette sikkerhetskopierte data

Funksjoner

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72380670_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/02/2016