Slik bruker du Norton-verktøylinjen

Oversikt

• Norton-verktøylinjen er et perfekt utformet program som beskytter passord og økonomisk informasjon, og forhindrer at du blir utsatt for nettkriminalitet. Den sparer deg for å måtte oppgi samme informasjon om og om igjen på ulike nettsteder, ved å lagre detaljene dine. Den lagrede påloggingsinformasjonen fylles ut automatisk hver gang du trenger dem, på korrekt sted. Den forbedrede sikkerheten til Norton Identity Safe sikrer at de mest sensitive opplysningene om deg beskyttes mot tyveri, og alle nettransaksjoner klareres.

Funksjoner

• Beskytt deg mot trusler som forsøker å stjele personlig og økonomisk informasjon, og vern identiteten din når du handler, bruker banktjenester og surfer på nett.

Norton-verktøylinjen med Identity Safe installeres sammen med Norton Internet Security, og beskytter deg fra dag én. Du begynner å bruke Identity Safe, som inkluderer passordhåndtering og utfylling av nettskjema, ved å besøke en webside med et brukernavn og passord. Identity Safe vil be deg om å opprette et hvelv. Du kan også opprette et hvelv i produktet, og begynne å bruke Identity Safe slik.

• Beskyttelse mot nettfisking:

Du kan surfe og handle så mye du vil på Internett, for beskyttelsen mot nettfisking beskytter deg mot bedragerske nettsteder. Norton-verktøylinjen viser status for sikkerhet på nettstedet med et rødt merke for antatte nettfiskingsområder, og et grønt merke for et trygt nettsted

• Ha brukernavn og passord for hånden:

Identity Safe lagrer alle brukernavn og passord når du besøker favorittområdene dine. Du slipper å huske påloggingsdetaljene: Bare logg på Norton Identity Safe, så fylles de ut automatisk når du besøker dem. Du trenger bare å klikke én gang på den oppførte kontoen i rullegardinmenyen Identity Safe på Norton-verktøylinjen, så blir du videresendt og logget på favorittområdet ditt.

• Oppbevaring av kryptert personinformasjon:

Identity Safe lagrer og krypterer personopplysningene dine, som kredittkort, kontonumre og kontaktinformasjon, slik at du enkelt får tilgang til dem. Dette informasjonshvelvet krypteres og passordbeskyttes, slik at det bare er du som får tilgang til det.

• Tidsbesparende automatisk skjemautfylling:

Med godkjennelse fra deg fyller Identity Safe ut passord og personopplysninger automatisk på riktig sted i nettskjemaer. Denne tjenesten gjør det enkelt å bruke nettbank, handle og surfe på nett, samtidig som du beskyttes mot informasjonstyveri av såkalte keyloggere.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v72380606_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/02/2016