Tilbakestille det nettbaserte hvelvet

Norton Identity Safe kan brukes til å tilbakestille Identity Safe-passordet hvis du glemmer det når du bruker påloggingsinformasjonen for din Norton Account. Når du tilbakestiller det nettbaserte hvelvet, slettes alle Identity Safe-data permanent.

Slik tilbakestiller du det nettbaserte hvelvet

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse: https://identitysafe.norton.com

2. Klikk på Last ned og last ned installasjonsfilen for Norton Identity Safe.

3. Dobbelklikk på installasjonsfilen for Norton Identity Safe som du har lastet ned.

4. Velg Kjør.

5. Klikk på Godta og installer i installasjonsvinduet for å fortsette installasjonen av Norton Identity Safe.

Ved å ta del i Norton fellesskapsovervåkning hjelper du Symantec med å forbedre tiltakene mot sikkerhetsrisikoer og trusler. For å delta i Norton fellesskapsovervåkning, merk av for Jeg vil delta i Norton fellesskapsovervåkning nederst i vinduet.

6. Skriv inn e-postadressen du brukte da du opprettet din Norton Account, i vinduet Logg på Norton Account.

7. Klikk på Neste.

8. Gå til vinduet Logg på Norton Account, skriv inn passordet for din Norton Account, og klikk deretter på Påloggingsinformasjon.

9. I vinduet Lås opp nettbasert hvelv klikker du på Opprett nytt hvelv.

10. I vinduet Tilbakestill nettbasert hvelv klikker du på Tilbakestill Identity Safe.

11. Skriv inn passordet for din Norton Account i vinduet Tilbakestill nettbasert hvelv for å tilbakestille det nettbaserte hvelvet som er tilknyttet kontoen.

Du kan vise e-postadressen som er tilknyttet din Norton Account, i boksen E-postadresse.

12. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen.

Norton Identity Safe lar deg skrive inn feil passord tre ganger. Hvis du ikke lykkes, får du muligheten til å tilbakestille Identity Safe i vinduet Problemer med å logge på?. Hvis du tilbakestiller Identity Safe, mister du alle lagrede Identity Safe-data, som påloggingsinformasjon, kort og merknader. Hvis du skulle glemme passordet for Identity Safe, kan du ikke gjenopprette det. Alle data vil være tapt, og du kan bare tilbakestille Identity Safe.

Hvis du glemmer Identity Safe-passordet til det nettbaserte hvelvet, må du oppgi påloggingsinformasjonen for Norton Account for å tilbakestille Identity Safe.

Opprette et nettbasert hvelv i Norton-sikkerhetsproduktet

Endre Identity Safe-passordet

Om Passord og sikkerhet

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.