Om Surfealternativer

Bruk surfealternativene for Identity Safe til å konfigurere måten du ønsker at Identity Safe skal samle inn, lagre og vise påloggingsinformasjonen for websider på. Du kan konfigurere Identity Safe til å vise kortene som du opprettet for webområder som har skjemaer. Du kan også konfigurere innstillingene for automatisk utfylling for webområdene som inneholder sikkerhetstrusler.

Du kan konfigurere følgende alternativer i vinduet Surfealternativer :

Vis alle pålogginger hver gang jeg går til en side med flere pålogginger

Konfigurerer Identity Safe til å vise påloggingsalternativene hver gang du besøker et webområde som har flere påloggingsalternativer.

Fyll ut påloggingsopplysningene automatisk når jeg besøker webområder

Fyller ut påloggingsopplysningene når du går til et webområde.

Vis identitetskortene mine hver gang jeg går til en side med utfyllbart skjema

Viser identitetskortene dine hver gang du går til en webside med skjemaer til utfylling av personlige detaljer.

Åpne startsiden for Identity Safe i en ny fane

Lar deg åpne startsiden for Identity Safe i en ny fane når du velger alternativet Startside for Identity Safe.

Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på webområder

Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for webområdene du besøker.

Du kan konfigurere innsendelser med følgende alternativer:

• Ja, lagre automatisk

• Nei, lagre aldri noen pålogginger

• Spør før lagring

Du kan dessuten bruke alternativet Automatisk utfylling av områder som inneholder sikkerhetstrusler til å angi hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på webområdene som inneholder sikkerhetstrusler. Du kan også slå av nettleserens passordhåndtering ved å bruke alternativet Slå av nettleserens passordhåndtering.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71885811_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/07/2012