Sterke passord

Du trenger et sterkt passord til skyhvelvet for å beskytte sensitiv informasjon. Når du bruker et sterkt passord for hvelvet, reduserer du sikkerhetsrisikoer og blokkerer hackere fra å få tilgang til sensitive data, som kredittkortinformasjon.

Et sterkt passord har følgende kjennetegn:

• Minst åtte tegn

• Minst en stor bokstav

• Minst én liten bokstav

• Minst to tall (0 til 9)

• Minst ett symbol (for eksempel * > & $ %)

• Passordet til skyhvelvet kan ikke være det samme som brukernavnet eller passordet til Norton-kontoen

Et lengre passord er sikrere. Du bør bytte passord jevnlig, for sikkerhets skyld.

Redigere eller slette pålogginger

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v71853940_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013