Endre land/region

Skjemautfylling på Internett for Endre land/region er språkavhengig. En standardverdi vises i feltet Land/Region, avhengig av hvor du befinner deg. Du bør bytte region og lage et nytt kort før du fyller ut skjemaer på nettsteder som bruker en annen region.

Du kan endre landet eller regionen for Identity Safe-kortene du har lagret. Bruk alternativet Rediger kort i vinduet Redigere identitetskort til å endre landet eller regionen for et bestemt kort.

Legge til lommebok.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v71853925_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013